Ej Inloggad
E-postadress
Lösenord

Vi skapar Elitteam i er organisation
Vi coahar nu via Skype
Välkommen till Emperator
"Att få professionell handledning av
en Chefsutvecklare med stor erfarenhet
har varit oerhört värdefullt för mig"
"97 procent nöjda kunder
kan inte ha fel!
Visst går det, om man vill!"
Nytt Jobb i September?
Visst går det om du vill
Kunderna ger högsta betyg
Vi utvecklar kulturen i ditt företag

Next Level Chefsutveckling
"Fantastic program"
PwC Sweden
Experthjälp när du vill starta eget?
Visst är det bra!
Har klimatet blivit tuffare? Vill du driva framtidens företag redan idag?

När företaget går bra och expanderar med nya medarbetare står du som chef inför en rad expansionsproblem när konjunkturen sedan sviktar står du inför helt andra typer av utmaningar. Det viktigaste för ditt företag kan vara att snabbt anpassa ditt företags storlek till efterfrågan på marknaden och att du mäter, genomför, rätt sak i rätt tid, med rätt kompetens med rätt motivation till rätt kostnad. Med dessa verktyg får du en effektiv framdrift som chef.

Framtidens HR och Ledarverktyg speciellt anpassat för ditt företag

Appen: "Personal på direkten"

Omställning: "80% i jobb inom 6 v"
Pulsgeneratorn och Drivhjulet

Utbildning

Rekrytera kompensvärderad personal Omställning på 6 veckor Företagsutveckling på riktigt Kurskatalog 2015-16
Rekrytera direkt 24/7   Next Level Leadership program
      Rivstarta som ny chef
     

Emperators Affärsskola

Skulle du ha affärsnytta av att öka och minska ditt bolagsstorlek, med rätt man på rätt plats, enkelt och effektivt för att följa svängningarna i din marknad?

Skulle du samtidigt, i dessa svängningar, ha nytta av att alla i organisationen drar åt samma håll samtidigt.

Använd Framtiden HR och ledarverktyg. Som rutinerade företagsedare, HR chefer, affärs, marknads och kommunikationsutvecklare kan vi hjälpa till med att göra ditt nästa år till ditt bästa år. Vi visar hur under ett halvtimmas möte.

Några av våra uppdragsgivare är till exempel många, medelstora småföretag samt Alcro Beckers färg, TV Kanalen "OnStockholm", Jolly Time och Beijer Byggvaruhus i Sverige,Svt, TV3, Tv4, Dagens Nyheter.

Vår bakgrund är allt från VD-poster och styrelseuppdrag. Våra kompetensområden spänner över flera områden. Vi har byggt upp såväl varumärken som marknads och säljorganisationer.

Välkommen till oss !

Hälsar alla vi på Emperator

Med människan i centrum

 EMPERATOR
Företag: Pulsgeneratorn är ett dialogstyringsverktyg. Ett enkelt webb-verktyg som får alla i organisationen att dra åt samma håll och samtidigt enkelt kunna undvika de hinder som en förändring kan innebära i en organisation. Framdriften i bolaget ökar du genom att använda verktyget Drivhjulet i organisationen. Vi brukar säga: -Det som mäts blir gjort.

Privata Kunder
:  Med Startmotorn fastställer vi Din livsplan och sedan mäter vi ditt Beteende, Värderingar, Attityd, Kompetens och Motivation. Vi har med denna process satt 80% av våra kunder i jobb inom 6v.
MER OM OSS
Våra chefsutvecklare, kompetenskartläggare/värderare, jobbcoacher och branschspecialister är specialutbildade och har gått ett omfattande utbildningsprogram. De har erfarenhet som företagare, chefer, entreprenörer, rekryterare, akademiker, och de flesta har varit arbetsgivare.
Vi har en mycket god insikt i de flesta branscher och vårt affärsnätverk är lika stort som brett.

VILL OCH KAN
Vi har en lång erfarenhet av rekrytering i ett flertal branscher. Affärsutvecklat många olika rörelser, samt byggt säljorganisationer och varumärken. Systemerat och producerat avancerade IT-system. Utbildat många organisationer i ledarskap, kommunikation, marknadsföring, försäljning och ekonomi. VD för många anställda i flera bolag.

VÄLKOMMEN TILL
Artillerigatan 6, 5tr.
114 51 Stockholm. T-Bana: Östermalmstorg
Telefon: 08-550 08 770