Ej Inloggad
E-postadress
Lösenord

Vi skapar Elitteam i er organisation
Vi coahar nu via Skype
Välkommen till Emperator
"Att få professionell handledning av
en Chefsutvecklare med stor erfarenhet
har varit oerhört värdefullt för mig"
"97 procent nöjda kunder
kan inte ha fel!
Visst går det, om man vill!"
Nytt Jobb i Maj?
Visst går det om du vill
Kunderna ger högsta betyg
Vi utvecklar kulturen i ditt företag

Next Level Chefsutveckling
"Fantastic program"
PwC Sweden
Experthjälp när du vill starta eget?
Visst är det bra!

Grattis till din nya tjänst!

Du känner säkert både förväntan och glädje men samtidigt lite inre spänning inför hur just du ska klara rollen som chef, eller som vi väljer att se det, som ledare. Du ska nu ansvara för arbetsområden och personal och vill självklart göra detta på bästa sätt, eller hur?

Om du fortfarande läser detta har du kommit helt rätt. Här är platsen för dig som vill ha en rivstart som ny ledare samt få en bergfast grund att stå på i din vidare utveckling.

Pulsgeneratorn

Emperator har samlat sin mångåriga erfarenhet från coachning och ledarskapsutveckling i en utbildningsmetod som går under benämningen Pulsgeneratorn.  Pulsgeneratorn utgår ifrån det som är allra viktigast, d.v.s. dig själv, men omfattar alla de verktyg som har betydelse i din ledarskapsroll. I Emperators grunderbjudande kommer Pulsgeneratorn bli din följeslagare under ett helt år.

Om vi fortfarande har din uppmärksamhet så ser du nedan stolpade påståenden och frågeställningar som bildar grunden för Pulsgeneratorn och hur vi ser på ett bra ledarskap, samt de positiva effekterna det ger dig, din personal och hela företaget.

Grunden

 • Allt utgår ifrån dig själv, du bestämmer!
 • Vem vill du vara?
 • Hur uppfattar andra dig?
 • Hur vill du att andra ska uppfatta dig?

Ovanstående punkter är viktiga och kommer direkt att påverka din utveckling som ledare. Under resans gång kommer du att få feedback på några av dessa samt sätta ord och tankar bakom andra som grund för din fortsatta utveckling med Pulsgeneratorn. Vi anser att en av nycklarna till genomförande och förändring är att mäta. I pulsgeneratorn ingår ett nyutvecklat verktyg för att mäta eller ta pulsen i organisationen. För att sammanfatta säger vi helt enkelt, det som mäts blir gjort!

Mer att fundera på.

Vill du…

 • Göra dig själv och dina medarbetare bra?
 • Utvecklas som ledare utan att slita ut dig själv eller ditt team?
 • Skapa bästa möjliga kommunikation med dina medarbetare och chefer?
 • Arbeta med rätt fokus och målsättningar?
 • Nå uppsatta mål?
 • Hantera dina resurser optimalt?
 • Skapa ett stödjande och utvecklande arbetsklimat som leder till ökad framdrift?

Om du svarar ja på frågorna ovan så kan det inte bli bättre då detta utgör grunden för Emperators syn på viktiga frågor för ett bra ledarskap.

Lär dig förstå ledarskapets olika nivåer

I Emperators universum existerar fem (5) ledarskapsnivåer. På nivå ett har en person kort och gott blivit tillsatt som chef, utan acceptans eller respekt från berörd personal. I nivå fem återfinns personer som representerar ett symboliskt ledarskap t.ex. Steven Jobs eller Ingvar Kamprad. Du kommer att förstå de olika nivåerna och få verktyg för att kunna växla mellan dessa nivåer för ibland kan det krävas att man pekar med hela handen (nivå 1) för att vid andra tillfällen släppa tyglarna och lita fullt på medarbetarna (nivå 4). Vi kallar det för situationsanpassat ledarskap.

Forskning stöttar Pulsgeneratorn

Vetenskapen visar att…

 • Tillit i gruppen ger bättre lönsamhet.
 • Ledare som uppfattas som ärliga och omtänksamma skapar högre lönsamhet.

Nu är det upp till dig att bestämma hur din utveckling som ledare ska se ut för utvecklas gör vi i någon riktning, vare sig vi vill det eller inte. Med hjälp av Pulsgeneratorn kommer du ta kontrollen och utvecklas i den riktning du vill!

Train Hard, Fight Easy

Blir man bättre ledare om man tränar?

 • Som med allting annat krävs det träning för att bli bra och man behöver naturligtvis träna på sitt ledarskap. Snubblar man så får man helt enkelt göra om och göra rätt.

Vet man hur bra ledare man är om man inte mäter?

 • De flesta av oss kör på känsla och det kan fungera, men är det optimalt? Genom att mäta förändringar i organisationen får man snabbt kvitto på om man är på rätt väg. Mätresultaten utgör också en suverän grund för kommunikation och förändring, både uppåt och nedåt i organisationen.

Efter kursen…

 • Kan du lyfta dig till och befästa den andra nivåns ledarskap.
 • Har du insikt och förståelse för tredje och fjärde nivåns ledarskap.
 • Kan du värdera och beräkna vinsten på att utveckla ledarskapet, både i förhållande till företagets KPI:er och din och personalens utveckling.
 • Har du ett enastående dialogstyrningsverktyg.


Till sist

Vi finns här för dig som känner att du vill ta kontroll över din egen utveckling och framtid. Det första steget är enkelt.

Hör av dig till oss så kan vi tillsammans ta pulsen på dig och dina behov.

Varmt Välkommen!
Vi lämnar nöjdkundgaranti. Vid minsta missnöje får du kostnadsfritt byta mentor.

Jag är väldigt nöjd med resultatet av coachingen och kan verkligen rekommendera det till alla // Marion
Min coach hjälpte mig verkligen på min väg. Jag lämnar min varmaste rekommendation // Svetlana

"Jag fick värdefull hjälp och feedback av Emperator. Ett proffsigt och kunnigt bemötande gör att jag gärna rekommenderar Emperator vidare". // Björn
Jag fick stor hjälp av min coach. En sådan coach som jag hade borde alla ha. Tack Emperator // Oscar
Välkommen till oss !

Hälsar alla vi på Emperator

Med människan i centrum


Här träffar du våra coacher och ser hur du hittar till oss.

Välkommen till Emperator

Varför Emperator?

Emperator har arbetat under många år med Chefsutveckling på högsta nivå med Next Level Leadership program, med över 90% nöjda kunder.

Under fem års tid har vi utvecklat Pulsgeneratorn, ett dialogstyrnings verktyg som hjälper dig i ditt ledarskap och erbjuder möjligheten att mäta din utveckling som ny chef

Marknadens effektivaste Chefsutvecklingsprogram för nya chefer? 80 procent av cheferna höjer sin produktivitet inom 3 månader

Boka idag Tel 08-550 08 770

 

Emperators kontor
Artillerigatan 6, plan 5
114 51 Stockholm
Telefon: 08-550 08 770

T-bana: Östermalmstorg, uppgång Stureplan

EMPERATOR
Företag: Framdriften i bolaget ökar du genom att använda vår företagsakademi i organisationen. Vi brukar säga: -Det som mäts blir gjort.

Privata Kunder
: Vi utvecklar dig, fastställer vi Din karriärplan. Vi har med denna process satt 80% av våra kunder i jobb inom 6v.

MER OM OSS
Våra chefsutvecklare, kompetenskartläggare/värderare, jobbcoacher och branschspecialister är specialutbildade och har gått ett omfattande utbildningsprogram. De har erfarenhet som företagare, chefer, entreprenörer, rekryterare, akademiker, och de flesta har varit arbetsgivare.


VILL OCH KAN
Vi har en lång erfarenhet av rekrytering, affärsutveckling många olika rörelser. Utbildat många organisationer i ledarskap, kommunikation, marknadsföring, försäljning och ekonomi.

VÄLKOMMEN TILL
Artillerigatan 6, 5tr.
114 51 Stockholm. T-Bana: Östermalmstorg
Telefon: 08-550 08 770X
Processen