Ej Inloggad
E-postadress
Lösenord

Vi skapar Elitteam i er organisation
Vi coahar nu via Skype
Välkommen till Emperator
"Att få professionell handledning av
en Chefsutvecklare med stor erfarenhet
har varit oerhört värdefullt för mig"
"97 procent nöjda kunder
kan inte ha fel!
Visst går det, om man vill!"
Nytt Jobb i Maj?
Visst går det om du vill
Kunderna ger högsta betyg
Vi utvecklar kulturen i ditt företag

Next Level Chefsutveckling
"Fantastic program"
PwC Sweden
Experthjälp när du vill starta eget?
Visst är det bra!
Vill du ha affärsutveckling och ny härlig energi i ditt bolag?

Emperator arbetar med många bolag som affärsutvecklare. Allt ifrån TV kanaler till små städbolag. Vi hjälper dig med produktutveckling, marknadsplaner, affärsplaner och säljutvecklingsprocesser.

Våra affärsutvecklare har lång erferenhet av att driva bolag i med och motgång. Vi arbetar också som chefsutvecklare i stora börsnoterade bolag. Vi är den vitamininjektionen du behöver ha i ditt bolag.

När företaget är nytt går bra och expanderar brukar det inte vara några problem. Det är när allt faller in i rutiner och uppslag och idéer är slut som det kan uppstå problem. Det viktigaste för ditt företag är att det når sin optimala position på marknaden. Det är då du tjänar som mest pengar och får utmest av ditt ägarskap.

Vi ger dig ny härlig energi i ditt bolag. Vill du det?

Nu bjuder vi dig på en värdecheck

Som syftar till att affärsutveckla ditt bolag

Affärsutveckling på riktigt

Som rutinerade affärs, säljprocess och maknadsutvecklare kan hjälpa till med allt från starta-eget-kurser till att skriva marknads- och affärsplaner och gå in när ni ska bygga upp externa säljorganisationer.

Några av våra uppdragsgivare är till exempel Samhall, TV Kanalen "OnStockholm", Jolly Time, Adductor, Alcro Beckers och Beijer Byggvaruhus i Sverige och många fler.

Vår bakgrund är allt från VD-poster och styrelseuppdrag. Våra kompetensområden spänner över flera områden. Vi har byggt upp såväl varumärken som säljorganisationer. Flera av oss har sysslat med import och export.


Gör som så många andra företag. Boka en kostnadsfri tid:

Välkommen till oss !

Hälsar alla vi på Emperator

Med människan i centrum

 
EMPERATOR
Företag: Framdriften i bolaget ökar du genom att använda vår företagsakademi i organisationen. Vi brukar säga: -Det som mäts blir gjort.

Privata Kunder
: Vi utvecklar dig, fastställer vi Din karriärplan. Vi har med denna process satt 80% av våra kunder i jobb inom 6v.

MER OM OSS
Våra chefsutvecklare, kompetenskartläggare/värderare, jobbcoacher och branschspecialister är specialutbildade och har gått ett omfattande utbildningsprogram. De har erfarenhet som företagare, chefer, entreprenörer, rekryterare, akademiker, och de flesta har varit arbetsgivare.


VILL OCH KAN
Vi har en lång erfarenhet av rekrytering, affärsutveckling många olika rörelser. Utbildat många organisationer i ledarskap, kommunikation, marknadsföring, försäljning och ekonomi.

VÄLKOMMEN TILL
Artillerigatan 6, 5tr.
114 51 Stockholm. T-Bana: Östermalmstorg
Telefon: 08-550 08 770